Inovovaná receptúra ​​krmiva pre domáce zvieratá pre ešte lepšie trávenie

Preto v snahe zabezpečiť skvelý zdravotný stav domácich miláčikov neúnavne Natures Protection hľadá riešenia na ďalšie zlepšenie zloženia našich produktov. Inovované špičkové krmivo pre mačky Nature's Protection Sensitive Digestion je u nás dostupné. Zloženie tohto produktu bolo vypracované tak, aby absolútne uspokojilo špeciálne potreby mačiek s citlivým gastrointestinálnym systémom.

Vyšší obsah živočíšnych bielkovín

Vylepšená receptúra ​​krmiva obsahuje vyšší obsah živočíšnych bielkovín (od 59% až do 92%) pre ešte lepšie dietetické a tráviace vlastnosti krmiva.
Aká je metóda na meranie obsahu bielkovín? Suroviny živočíšneho pôvodu sú vo vzorci oddelené, aby sa vypočítala hladina bielkovín, ktoré poskytujú. Výsledkom je, že vylepšená receptúra ​​krmiva obsahuje až 92 % živočíšnych bielkovín.

Doplnené o certifikovaný lososový olej

Zloženie produktu je doplnené o certifikovaný lososový olej pre dokonalý stav kože a srsti. Čo znamená pojem „certifikovaný“? To znamená, že náš dodávateľ lososového oleja vyberá lososa len z certifikovaných fariem a zabezpečuje zodpovedný proces pestovania a výroby, ktorý spĺňa všetky požiadavky.
Lososový olej je bohatý na Omega-3 a Omega-6 mastné kyseliny. Sú obzvlášť užitočné pre zdravie vašich domácich miláčikov. Výskumy dokázali, že aminokyseliny v lososovom oleji pomáhajú:

  • Posilniť imunitný systém domácich zvierat;
  • Zaručiť dokonalé fungovanie kardiovaskulárneho systému;
  • Zachovať zdravý stav kože a srsti;
  • Znižuje šance na alergie.
Vynovené balenie s vylepšeným zložením krmiva, ktoré je VHODNÉ ZVLÁŠTNE PRE CITLIVÝ TRÁVIACI SYSTÉM MAČIEK.
Obľúbené značky
Dnes je 6.máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika
+421 948 24 00 24