Čo by ste mali vedieť o strave pre mačky s urinary problémami

Závažné ochorenie kastrovaných mačiek


U mačiek sa môžu vyvinúť struvitové močové kamene a kamienky (alebo mačacia urolitiáza) v dôsledku zvýšeného množstva nerozpustných solí v moči. S týmto problémom sa môže stretnúť viac ako 70 % kastrovaných samcov a vykastrovaných mačiek. Normálne pH moču u mačiek sa považuje za 6–7,5. Kyslosť moču u kastrovaných samcov a vykastrovaných mačiek sa však často líši od prijateľnej normy. Vďaka tomu sa v ich systéme hromadia soli, tvoria sa struvitové kamene v močovom mechúre a u mačiek vzniká urolitiáza.


Povzbudzujúce výsledky testov

Mačky trpiace struvitovými močovými kameňmi alebo nahromadením solí boli takmer pol roka kŕmené krmivom Nature's Protection Urinary Formula-S .

Po preskúmaní účinkov tohto krmiva na domáce zvieratá sa potvrdilo, že:

  • množstvo struvitových močových kameňov a solí sa znížilo;
  • nerovnováha pH moču sa normalizovala (z 8,8 na 6,5).

Testované boli aj mačky, ktoré predtým netrpeli urolitiázou, ale patrili do skupiny so zvýšeným rizikom. Potvrdilo sa, že sa u nich nevyvinuli žiadne abnormality, ktoré by mohli viesť k získaniu choroby.

Po tomto výskume prezident Asociácie veterinárnych lekárov a doktor veterinárnych vied Jakovas Sengautas a ďalší vo svojej veterinárnej praxi uznali účinnosť krmiva Nature's Protection Urinary Formula-S .

Veterinárne dietetické krmivo
Na krmivo Nature's Protection Urinary Formula-S bol vydaný certifikát , ktorý potvrdzuje jeho schopnosti.
Záver, ku ktorému dospel doktor veterinárnych vied, potvrdzuje, že toto krmivo je úspešné pri liečbe:
  • struvitové kamene močového mechúra;
  • obličkové a močové kamene (urolitiáza).

Vylepšené zloženie

Veterinárne dietetické krmivo Nature's Protection Urinary Formula-S sa vyznačuje aj svojim zložením.

Receptúra ​​je doplnená čistým kokosovým olejom , ktorý je považovaný za jednu z TOP 10 najhodnotnejších superpotravín na svete a má viac ako 30 pozitívnych vlastností. Krmivo je obohatené aj o hydrolyzát z kuraciej pečene – pre ešte lepšiu chuť a požívateľnosť.
Zloženie obsahuje síran draselný, ktorý je potrebný pre správne fungovanie nervového, tráviaceho a svalového systému a pre ich zlepšenie.
Obľúbené značky
Dnes je 7.máj 2024, meniny má Monika, zajtra Ingrida
+421 948 24 00 24