Čím by ste mali kŕmiť svojho alergického maznáčika

Potravinová alergia je častým problémom

Jedným z najčastejších typov alergických reakcií je alergia na špecifické zložky. Potravinové alergie tvoria asi 10 % všetkých alergií prejavujúcich sa u psov.

Najčastejšie potravinové alergény pre psov sú tieto:

· mlieko a mliečne výrobky;
· hovädzie mäso;
· bravčové mäso;
· pšenica a pšeničný lepok;
· sója a výrobky z nej;
· vajcia;

· hydina.

 

Zvyčajne sa alergie prejavujú v oblasti uší, chodidiel, brucha, očí a predných nôh.

Tieto príznaky naznačujú, že váš maznáčik má alergiu: červená, suchá koža s vyrážkou, svrbenie, vypadávanie srsti. Môžu sa vyskytnúť aj zápaly ucha a poruchy trávenia, kýchanie, príznaky podliatia krvi.

Pri výchove alergického psa je nevyhnutné správne kŕmenie. Najprv musíte vedieť, na aké zložky je váš pes alergický. Potom vyberte krmivo bez alergénov.

Nové krmivo Nature's Protection Superior Care Hypoallergenic môže byť perfektným riešením, ak chováte psa, ktorý má sklony k alergiám.

Toto suché krmivo je ľahko stráviteľné vďaka svojim zložkám: živočíšnym bielkovinám – lososom. Krmivo navyše neobsahuje obilniny, preto je vhodné pre psov s obzvlášť citlivým tráviacim systémom. V tomto krmive nenájdete pšenicu a pšeničný lepok, mlieko, mliečne výrobky, hovädzie mäso, bravčové mäso, sóju a výrobky z nej a vajcia.

Určite by sme nemali zabúdať na unikátnu zložku krmív Nature's Protection - minerál MicroZeoGen, ktorý môže pomôcť odstraňovať toxíny z tela, prispievať k ľahšiemu príjmu živín a zlepšovať imunitný systém.
Hypoalergénne krmivo Nature's Protection Superior Care s mnohými výhodami je pre všetky plemená, takže bude postarané o veľkých aj malých psov.
Obľúbené značky
Dnes je 6.máj 2024, meniny má Hermína, zajtra Monika
+421 948 24 00 24